Kdy a kde dávají Einstein: Případy nesnesitelného génia

Pokud patříte mezi fanoušky amerického krimiseriálu Mentalista nebo německého seriálu Einstein, ale nedáte dopustit ani na původní českou tvorbu, rozhodně si nenechte ujít český seriál Einstein: Případy nesnesitelného génia. Tato krimikomedie, která si vysloužila už druhou řadu, pobaví celou rodinu. 

Einstein TV program

V současné době televize Prima vysílá již druhou řadu komediálního seriálu Einstein: Případy nesnesitelného génia. Nejnovější díl můžete naladit každou středu v hlavním vysílacím čase 20:15 hodin. 

Einstein obsazení

Prof. PhDr. Filip Koenig, Ph.D.Vojtěch Kotek
Kpt. Mgr. Lenka VrabcováAnna Polívková
Mjr. Mgr. Ivan UrbanPavel Zedníček
Npor. Bc. Soňa SvobodováEva Podzimková
Prof. PhDr. Kamila Koenigová, Ph.D.Veronika Freimanová
Mgr. Lee KwonDuy Anh Tran
Kryštof VrabecJan Lachnit
MUDr. Pavel HrubýViktor Braureiter
David HanákRoman Zach
Karolína UrbanováPerla Kotmelová

Kde sledovat seriál Einstein online

Pokud vám některý z nejnovějších dílů utekl, nebo chcete shlédnout první řadu, která momentálně není zařazena do vysílání, seriál si můžete pustit online. Ke shlédnutí je k dispozici na streamovací službě Prima Plus, a to buď zdarma (SD), v rámci předplatného za 99 Kč (HD s reklamou) nebo 149 Kč (HD bez reklam).

O čem je seriál Einstein: Případy nesnesitelného génia?

Seriál Einstein: Případy nesnesitelného génia nás zavede do života 33letého profesora Filipa Koeninga (Vojtěch Kotek), který se údajně pyšní genetickým spojením s Albertem Einsteinem. Bohužel zdědil nejen genialitu, ale i dědičnou Huntingtonovu chorobu. S tímto neúprosným časovým limitem se Filip rozhodne žít svůj život naplno.

Svůj osud si však zkomplikuje tím, že se během lékařské prohlídky pokusí ukrást léky, které by mu mohly prodloužit dobu, kterou má k dispozici. Za tento pokus je zatčen a poslán do vězení. Tam však začne příběh nabírat neočekávaný směr, když se Filip nechtěně zaplete do vyšetřování brutální vraždy.

Když se ukáže, že Filip má mimořádný analytický a deduktivní talent, který zdědil po svém slavném prapradědovi, šéf kriminálky mu nabídne možnost spolupráce jako na pozici konzulta složitých případů. Filip, byť velmi nerad, přijímá tuto nabídku, protože si uvědomuje, že jeho genialita může být klíčem k rozplétání složitých kriminalistických záhad. Tím začíná jeho nový život jako konzultanta kriminálky, kde se musí vyrovnávat nejen se složitými případy, ale i s vlastní nemocí, která mu neúprosně odpočítává čas.

Uživatelské ohlasy na seriál

Přestože se seriál dočkal druhé řady, mezi diváky se bohužel setkal spíše s chladnou odezvou. Na portálu CSFD.cz se většina dílů pohybuje v modrých číslech (kolem 50 %), a to jak v případě první, tak druhé řady. Na druhou stranu si mnoho diváků chvílí komediální stránku seriálu.

Nejčastější orzáky Einstein: Případy nesnesitelného génia

TVTelo - redakceTVTelo - redakce

TVTelo - redakce

Aktualizováno: 25. 5. 2024

Jsme tým filmových nadšenců a expertů na streamovací služby, skládající se ze Zdeňka, Honzy a Ondry. Naše vášeň pro filmový průmysl a neustálé sledování nejnovějších trendů v oblasti streamování nás spojuje v jedinečný tým, který je zde, aby vám přinášel nejčerstvější informace z filmového průmyslu a odborné recenze streamovacích služeb.

Podobné články

Zobrazit další články
Filmy o druhé světové válce, které musíte vidět

Filmy o druhé světové válce, které musíte vidět

Druhá světová válka nejen formovala světové dějiny, ale také je nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro filmové tvůrce. Pokud máte chuť na příběhy, které vám nabídnou hluboký vhled do nejničivější události v dějinách lidstva a připomenou hrdinství a tragédie, které tento konflikt přinesl, jste na správném místě. Od epických bitev na frontách až po osobní příběhy, máme…

Film Europe: Průvodce světem evropských filmů

Film Europe: Průvodce světem evropských filmů

Patříte mezi fanoušky evropské filmové tvorby, ale není ve vašich silách navštívit všechny filmové festivaly? Žádné strachy! Díky projektu Film Europe nemusíte za nejnovějšími snímky vyrazit dál než do nejbližšího kina či k obrazovce své televize, mobilu nebo počítače. Pojďme se společně podívat, co vše tento český projekt dělá pro podporu kinematografie i filmové nadšence…

Filmy o koních, které musíte vidět

Filmy o koních, které musíte vidět

Ať už máte doma malou koňařku, nebo vás zkrátka baví filmy o těchto majestátních zvířatech, jste na správném místě. Máme pro vás tipy na oblíbené filmy s koňmi v hlavní roli, které byste si rozhodně neměli nechat ujít, ať už dáváte přednost komediím, dojemným snímkům či animákům.  Zaříkávač koní (1998) Pokud máte chuť na film…

StarDance 2024: soutěžící, porotci, kde sehnat lístky

StarDance 2024: soutěžící, porotci, kde sehnat lístky

Patříte mezi fanoušky StarDance a chcete vědět, kdo bude v další sérii? Nebo zatím StarDance nesledujete, ale rádi byste se o ní něco dozvěděli? Jste na správném místě! ObsahO čem je StarDance, historie v České republiceCo nás čeká v roce 2024Pravidla, jak soutěž probíháJak ovlivňuje divácké hlasování a hodnocení poroty celkový výsledek?Vítězové z předchozích letModerátořiTaneční…