Kdy a kde dávají Master Chef

Pokud rádi sledujete kuchařské programy, ale oblíbené Prostřeno není nic pro vás, zábavnou alternativou bude soutěž pro amatérské kuchaře MasterChef. Televizní soutěž, která už si během let vysloužila hned sedm sérií, se pravidelně vrací na televizní obrazovky s novými soutěžícími i porotci. Kdy můžete MasterChef naladit na vaší televizi, a kde naopak pořad shlédnout online? To vám prozradíme v následujících řádcích.

MasterChef TV program

V současné době běží na televizních obrazovkách už sedmá řada této oblíbené kuchařské show, jejíž první letošní díl byl odvysílán 30. srpna 2023 a o týden dříve na Voyo. MasterChef můžete na své televizi naladit každou středu od 20:20 na Nově.

Kde sledovat MasterChef online

Pokud nemáte televizi, či jste zrovna na cestách, MasterChef můžete shlédnout i online. Dostupný je na streamovací platformě televize Nova, Voyo.cz. Díly zde můžete shlédnout s týdenním předstihem. Předplatné Voyo.cz vás v současné době vyjde na pouhých 159 Kč měsíčně. 

Přečtěte si naši recenzi na Voyo a vyzkoušejte streamovací službu na 7 dní zdarma.

O čem je MasterChef

MasterChef je televizní kulinářský soutěžní pořad, který se po úspěchu v zahraničí dočkal i české verze. Hlavním konceptem pořadu je soutěž mezi amatérskými kuchaři, kteří soutěží v různých kulinářských výzvách, aby se stali „MasterChefem“. Pořad obvykle kombinuje prvky reality show s kuchařskými dovednostmi a soutěžním duchem.

Soutěžící v MasterChefu jsou amatéři, kteří mají vášeň pro vaření, a jsou vybíráni během předváděcího kola. Během pořadu jsou postupně eliminováni až do finálových kol, kde se rozhodne, kdo se stane vítězem dané sezóny. Soutěžící musí plnit různé kuchařské úkoly, včetně přípravy různých pokrmů, týmových výzev a dalších soutěží. MasterChef je známý svými napínavými chvílemi, kritikou od profesionálních kuchařů a oceněním vítěze, který často zahrnuje peněžní odměnu a šanci na zahájení kariéry v gastronomii. Pořad se v různých zemích může lišit, ale základní koncept zůstává stejný – najít nejlepšího amatérského kuchaře.

Uživatelské ohlasy na pořad

Navzdory tomu, že se MasterChef může pochlubit poměrně vysokou sledovaností, která mu vysloužila už sedmou řadu, hodnocení diváků bohužel nejsou příliš příznivá. Na portálu CSFD.cz mu udělili pouze 54 %, přičemž nová sedmá řada dosáhla pouze 28 %. Diváci často nesouhlasí s hodnocením poroty, na druhou stranu si chválí zajímavé výzvy, které soutěžící podstupují. 

Nejčastější otázky o MasterChef

Zdeněk MatuškaZdeněk Matuška

Zdeněk Matuška

Aktualizováno: 24. 5. 2024

Jmenuji se Zdeněk Matuška a jsem vášnivým milovníkem filmů a seriálů. Můj hluboký zájem o svět televize mě přivedl k tomu, abych se stal součástí týmu na webu tvtelo.cz, kde sdílím svůj pohled na aktuální TV programy. Nejenže sleduji pořady na různých televizních kanálech, ale jsem také velkým fanouškem streamovacích platforem. Proto jsem si dal za úkol udělat kvalitní srovnání a recenze všech dostupných streamovacích služeb. Sledujte mé články, pokud chcete být v obraze co se týče novinek v oblasti televizního a streamového obsahu.

Podobné články

Zobrazit další články
Filmy o druhé světové válce, které musíte vidět

Filmy o druhé světové válce, které musíte vidět

Druhá světová válka nejen formovala světové dějiny, ale také je nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro filmové tvůrce. Pokud máte chuť na příběhy, které vám nabídnou hluboký vhled do nejničivější události v dějinách lidstva a připomenou hrdinství a tragédie, které tento konflikt přinesl, jste na správném místě. Od epických bitev na frontách až po osobní příběhy, máme…

Film Europe: Průvodce světem evropských filmů

Film Europe: Průvodce světem evropských filmů

Patříte mezi fanoušky evropské filmové tvorby, ale není ve vašich silách navštívit všechny filmové festivaly? Žádné strachy! Díky projektu Film Europe nemusíte za nejnovějšími snímky vyrazit dál než do nejbližšího kina či k obrazovce své televize, mobilu nebo počítače. Pojďme se společně podívat, co vše tento český projekt dělá pro podporu kinematografie i filmové nadšence…

Filmy o koních, které musíte vidět

Filmy o koních, které musíte vidět

Ať už máte doma malou koňařku, nebo vás zkrátka baví filmy o těchto majestátních zvířatech, jste na správném místě. Máme pro vás tipy na oblíbené filmy s koňmi v hlavní roli, které byste si rozhodně neměli nechat ujít, ať už dáváte přednost komediím, dojemným snímkům či animákům.  Zaříkávač koní (1998) Pokud máte chuť na film…

StarDance 2024: soutěžící, porotci, kde sehnat lístky

StarDance 2024: soutěžící, porotci, kde sehnat lístky

Patříte mezi fanoušky StarDance a chcete vědět, kdo bude v další sérii? Nebo zatím StarDance nesledujete, ale rádi byste se o ní něco dozvěděli? Jste na správném místě! ObsahO čem je StarDance, historie v České republiceCo nás čeká v roce 2024Pravidla, jak soutěž probíháJak ovlivňuje divácké hlasování a hodnocení poroty celkový výsledek?Vítězové z předchozích letModerátořiTaneční…