Kdy a kde dávají Survivor

Milujete akci a zároveň patříte mezi fanoušky reality show? Pak si rozhodně nenechte ujít oblíbený český pořad Survivor, ve kterém dvacet čtyři hráčů bojuje na opuštěném ostrově o přežití a výhru v hodnotě dva a půl milionu korun. Kdy můžete pořad naladit ve vaší televizi, a kde ho naopak shlédnout online?

Survivor TV program

Vysílání druhé řady můžete již sledovat na televizi Nova. V případě, že nechcete čekat na Survivor v televizi, tak můžete shlédnout díl s týdenním předstihem na Voyo. Survivor v televizi vychází každé úterý a středu. Podívejte se na TV program televize Nova a zjistěte, kdy jde Váš oblíbený pořad.

Kde sledovat Survivor online

Pokud vám uteklo vysílání Survivor v televizi, pustit si ho můžete online. V současné době můžete sledovat reality show Survivor na streamovací platformě televize Nova, Voyo.cz, kde jsou ke shlédnutí obě řady pořadu. Předplatné vás vyjde na 159 Kč měsíčně.

Voyo logo

Voyo

Přestože v čele populárních streamovacích platforem se drží především zahraniční služby, jako je Netflix či HBO Max, oblíbená česká televize Nova nezůstala pozadu a přinesla na český trh kanál Voyo. Ten se po více než deseti letech fungování může pochlubit širokou nabídkou programů a titulů, původními pořady z vlastní produkce a nízkou cenou předplatného. Pokud zvažujete, zda si předplatné Voyo.cz pořídit, v následujících řádcích najdete naše hodnocení, zkušenosti a také odpovědi na nejčastější otázky.

Hodnocení

9.7
/10
Obrovské množství českých i zahraničních filmů a pořadů
Výborný dabing/titulky
Původní seriály a filmy televize Nova
Nové díly lze shlédnout 7 dní před premiérou v TV
2 zařízení v rámci jednoho předplatného
Bez reklam
Nízká cena
Zkušební sedmidenní lhůta

O čem je pořad Survivor

Česká televizní reality show Survivor je soutěžní pořad, který se inspiroval populárním formátem Survivor původně vytvořeným ve Spojených státech. Tato show představuje skupinu soutěžících, kteří jsou vystaveni extrémním podmínkám a výzvám na opuštěném ostrově nebo jiném odlehlém místě. Jejich úkolem je přežít a zároveň soutěžit v různých fyzických, mentálních a taktických výzvách. Soutěžící v show Survivor jsou rozděleni do dvou nebo více týmů a musí spolupracovat, aby splnili úkoly a získali potřebné zdroje, jako je jídlo a přístřeší. V každém dílu bývá jeden nebo více soutěžících eliminován a vyloučen ze hry na základě rozhodnutí týmu nebo hlasování ostatních účastníků. 

Cílem každého soutěžícího je zůstat v hře co nejdéle až do finále, kde se utká s ostatními o výhru v hodnotě 2 500 000 Kč. Oblíbená reality show Survivor je známá pro kombinaci dramatických soubojů, taktických hlasování a psychologických intrik, které v průběhu hry vznikají. Je to pořad, který staví účastníky do náročných podmínek a testuje jejich schopnost přežít a adaptovat se.

Uživatelské ohlasy na pořad

Přestože má reality show Survivor poměrně dobrou sledovanost, mezi diváky se bohužel příliš vysokému hodnocení netěší. Na portálu pro hodnocení filmů a seriálů csfd.cz si obě řady vedou špatně – zatímco druhá řada získala 41 %, první si vysloužila hodnocení ve výši pouhých 24 %. Diváci si stěžují hlavně na dlouhou stopáž a způsob vylučování soutěžící. 

Nejčastější otázky o Survivoru

Zdeněk MatuškaZdeněk Matuška

Zdeněk Matuška

Aktualizováno: 24. 5. 2024

Jmenuji se Zdeněk Matuška a jsem vášnivým milovníkem filmů a seriálů. Můj hluboký zájem o svět televize mě přivedl k tomu, abych se stal součástí týmu na webu tvtelo.cz, kde sdílím svůj pohled na aktuální TV programy. Nejenže sleduji pořady na různých televizních kanálech, ale jsem také velkým fanouškem streamovacích platforem. Proto jsem si dal za úkol udělat kvalitní srovnání a recenze všech dostupných streamovacích služeb. Sledujte mé články, pokud chcete být v obraze co se týče novinek v oblasti televizního a streamového obsahu.

Podobné články

Zobrazit další články
Filmy o druhé světové válce, které musíte vidět

Filmy o druhé světové válce, které musíte vidět

Druhá světová válka nejen formovala světové dějiny, ale také je nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro filmové tvůrce. Pokud máte chuť na příběhy, které vám nabídnou hluboký vhled do nejničivější události v dějinách lidstva a připomenou hrdinství a tragédie, které tento konflikt přinesl, jste na správném místě. Od epických bitev na frontách až po osobní příběhy, máme…

Film Europe: Průvodce světem evropských filmů

Film Europe: Průvodce světem evropských filmů

Patříte mezi fanoušky evropské filmové tvorby, ale není ve vašich silách navštívit všechny filmové festivaly? Žádné strachy! Díky projektu Film Europe nemusíte za nejnovějšími snímky vyrazit dál než do nejbližšího kina či k obrazovce své televize, mobilu nebo počítače. Pojďme se společně podívat, co vše tento český projekt dělá pro podporu kinematografie i filmové nadšence…

Filmy o koních, které musíte vidět

Filmy o koních, které musíte vidět

Ať už máte doma malou koňařku, nebo vás zkrátka baví filmy o těchto majestátních zvířatech, jste na správném místě. Máme pro vás tipy na oblíbené filmy s koňmi v hlavní roli, které byste si rozhodně neměli nechat ujít, ať už dáváte přednost komediím, dojemným snímkům či animákům.  Zaříkávač koní (1998) Pokud máte chuť na film…

StarDance 2024: soutěžící, porotci, kde sehnat lístky

StarDance 2024: soutěžící, porotci, kde sehnat lístky

Patříte mezi fanoušky StarDance a chcete vědět, kdo bude v další sérii? Nebo zatím StarDance nesledujete, ale rádi byste se o ní něco dozvěděli? Jste na správném místě! ObsahO čem je StarDance, historie v České republiceCo nás čeká v roce 2024Pravidla, jak soutěž probíháJak ovlivňuje divácké hlasování a hodnocení poroty celkový výsledek?Vítězové z předchozích letModerátořiTaneční…